Inschrijfformulier Sportdag 13 april 2019 Ambt-Delden / KVTH-Oost en DAH regio-Oost
Inschrijven is open voor Trekpaarden en Haflingers

Inschrijfgeld voor leden en niet leden / jeugd t/m 17 jaar
Onder het zadel
Dressuurproef € 10,00
Springen € 10,00
Puzzelspeurtocht € 10,00
Tijdrit € 10,00
Deelname aan 3 onderdelen geen € 30,00 maar € 25,00

Aangespannen:
Dressuurproef € 10,00
Kegeltjesparcours € 10,00
Tijdrit € 10,00
Deelname aan 3 onderdelen geen € 30,00 maar € 25,00

Lees de algemene voorwaarden voordat je naar volgende pagina gaat:

Om echt de beste Allrounder te kunnen zijn moet je aan 3 Onderdelen meedoen. De Kampioenen van vorig jaar zijn uitgesloten voor de titel, wel mogen zij los aan de onderdelen meedoen.
Aangespannen:
Dressuur, Je rijdt een proef in de klasse B t/m M naar keuze, we nodigen de mensen uit die vorig jaar een hoge score gehaald hebben een klasse hoger te starten. De dressuur vindt binnen plaats, los rijden graag buiten.
Klasse B rijdt proef 55

Tijdrit, Je rijdt een prachtige route door de omgeving van Delden en onderweg kom je een aantal proeven tegen die je af  moet leggen, deze zullen wij tijdig bekend maken zodat je thuis kan oefenen. Vorig jaar was de route 8 Kilometer.

Kegeltjesparcours, Dit onderdeel rijd je als laatste en je wordt onder luid gejuich van het publiek en de speaker, door het mooie parcours geleid. Het is mooi een kegeltjesparcours die je binnen in de grote manege gaat rijden.

Indien je aan al deze onderdelen meedoet maak je kans op de titel allround kampioen,  Durf je het nog niet aan alle onderdelen te rijden, dan kan je er ook voor kiezen om de onderdelen los te rijden, we hebben ook hier prijsuitreikingen voor.

Onder het Zadel:
Dressuur, Je rijdt 1 proef in de klasse B t/m Z2 .  Indien je een startpas hebt tellen de punten mee voor de KNHS

Tijdrit, Je rijdt een prachtige route door de omgeving van Delden en onderweg kom je een aantal proeven tegen die je af  moet leggen, deze zullen wij tijdig bekend maken zodat je thuis kan oefenen. Vorig jaar was de route 8 Kilometer. (je kan alleen aan de tijdrit meedoen als je geen Dressuur of de Vaardigheid rijdt)

Springen, Ook dit jaar staat er weer een prachtig springparcours klaar in de grote rijhal, je kan kiezen uit de volgende hoogtes, 40-60-80 of 100 cm. Er is een andere opzet dit jaar, er staan 5 Hindernissen in de baan die mag je in willekeurige volgorde springen, na die 5 ga je richting de menhindernis, deze neem je en dan ga je zo snel mogelijk door de kegels 6 t/m 10. Dit alles gaat op tijd, je krijgt 5 stafseconden per weigering, na 3 weigeringen ga je door, naar de volgende hindernis, we zullen op de dag zelf door een proefparcours te springen de tijd vast zetten.

Puzzelspeurtocht
Dit jaar testen we jullie puzzeltalent, en zoekmogelijkheden Deze maken we op de dag zelf bekend, iedereen kan hieraan meedoen, er is geen gevaar.

Indien je aan 3 onderdelen meedoet maak je automatisch kans op de Titel Allround Kampioen 2019. Wil je dit niet dan kan je ook voor losse onderdelen opgeven.
Mensen die alleen voor Dressuur opgeven komen apart op een lijst te staan, indien we voor 5 April niet vol zitten, krijg je bericht of je kan komen starten.
Indien je voor minimaal 2 onderdelen opgeeft ben je ingeschreven.
Reden hiervan is dat we een allround kampioenschap organiseren en willen stimuleren dat de echte allrounders hier hun kansen krijgen, voor de Dressuurruiters organiseren we al heel veel wedstrijden.


Wil je lid worden van KVTH Nederland en/of Vereniging De Aangespannen Haflinger
Surf naar www.kvth.nl en/of naar www.deaangespannenhaflinger.nl

Volgende pagina